Условия за ползване на otbora.com

1: Шампиони е on-line футболен мениджър. Право на участие има всеки притежаващ потреботелско име и парола. Забранено е регистрирането на повече от 1 отбор за потребител.
2: За потребители, които имат повече от 1 отбор, ще бъдат накзвани с отнемане на отборите им.
3: Потребители изоставили отборите си т.е. не са влизали в тях повече от 30 дни се изтриват автоматично.
4: Ползването на 1 акаунт от повече от 1 потребител е забранено и се наказва с отнемане на отбора.
5: Изпращането на SMS или другите методи за зареждане на ВИП акаунт не ангажира по никакъв начин създателите на играта, а Ви дава възможност за ползването на екстри.
6: Ако играч открие бъг в играта, той е длъжен незабавно да уведоми администратора или неговите подчинени. За използването и недокладването на бъг, играчът се наказва с изтриване на акаунта.
7: При пряко /влизане в чужд акаунт без знанието на собсвеника, т.е. хакване/ и непряко / намесване в играта на чужд акаунт, нарушителят се наказва с изтриване на акаунта.
8: Ако няколко потребителя влизат в играта, използвайки едно и също мрежово IP, съответните потребители следва да докажат, че са отделни личности при съмнение.
9: Забранява се извършването на трансфери между отбори от едно мрежово IP. Финансовото подпомагане на друг отбор чрез покупко/продажба на играч е забранено. Нарушителят се наказва с изтриване на акаунта.
10: При намерен и използван начин за заобикаляне на тук написаните правила, администратора има право да разгледа проучи и накаже всеки случай индивидуално.


otbora.com - Футболен Мениджър Версия 1.8
Условия за ползване | За контакти