Помощ

Моя отборПрофил на играчМоя отбор - играчи
Снимка 1Снимка 2Снимка 3
КласиранеМоя отбор - трофеиТрансферен пазар
Снимка 4Снимка 5Снимка 6

» Въведение

Шампиони е on-line футболен мениджър. Право на участие има всеки притежаващ потребителско име и парола. Забранено е регистрирането на повече от 1 отбор за потребител. За потребители, които имат повече от 1 отбор, ще бъдат наказвани с отнемане на отборите им.
Потребители изоставили отборите си, т.е. не са влизали в тях повече от 30 дни се изтриват автоматично.
Потребители не логвали се в отборите си повече от 72 ч. се считат за неактивни и не получават дневния приход от сгради или дневен кредит.

Шампион на дадена лига е отборът завършил на 1-во място в Група А от съответната лига.

Всяка лига е отделно първенство с 4 групи (А,B,C,D). Най-елитна е група А без значение в коя конференция или група. Шампиона от Група А и вицешампиона получават правото за участие в турнир с шампионите и вицешампионите от другите групи (Лига на Шампионите), а завършилите на трето и четвърто място образуват друг турнир по между си(Купа на Шампиони). Последните 3 отбора от групи A,B,C изпадат в групи B,C,D, а първите 3 отбора от групи B,C,D получават правото да играя в по-горна група A,B,C.
Купата на лигата е турнир за определяне на носителя на купата на дадена лига. Право на участие в турнира имат всички отбори от групи (A,B,C,D). Играе се по схемата на директните елимации по 1 мач всеки кръг. Отборът домакин се избира чрез жребий. В секцията новини, ще получавате информация кога, ще бъде теглен жребия и кога е началото на турнира за купата.

нагоре


» Получих моя отбор сега какво да правя?

След като сте собственик/мениджър на даден отбор необходимо е да нагласите желаните от вас СХЕМА НА ИГРА, СТИЛ НА ИГРА, АГРЕСИВНОСТ, ЕКИП и да изберете кои играчи да са в титулярния състав и да тренирате играчите си.
нагоре


» Къде са моите играчи?

Съставът на отборът Ви можете да намерите като следвате менюто Моят Отбор > Играчи
нагоре


» Как да тренирам моите играчи?

След кликване на избрания от Вас играч по ваша преценка избирате кои умения да тренирате и каква продължителност 15,30,45,60,75,90,105,120 ... времето е в минути ... Максималното време за тренировка на ден за всеки играч е 3 часа /180 мин./, а ако потребителя е VIP той може да тренира играчите си по 270 мин. и да използва бутона "последна тренировка"

За всеки отделен пост са определящи следните умения:
ОБЩИ УМЕНИЯ за всички играчи:(опит, умора, морал, здраве, фитнес)
ВРАТАР: Вратарски умения, Контрол, Отнемане / Рефлекс, Бързина
ЗАЩИТНИК: Контрол, Отнемане, Дрибъл, Умения с глава
ХАЛФ: Отнемане, Дрибъл, Пасове, Технически умения
НАПАДАТЕЛ: Дрибъл, Умения с глава, Удари, Бързина
нагоре


» Как се изчисляват резултатите?

Резултатите се изчисляват в зависимост от избраната от вас тактика и стил на игра. Важни показатели за определяне на резултатите са отделните умения на играчите.
нагоре


» Кога се играят мачовете ми?

Срещите за първенството се играят всеки ден. Часовете на срещите се определят в зависимост от групата в която сте като срещите започват от 12:00ч., а последните срещи са от 19:00ч. Последният срок за правене на промени (за мача от първенството и другите турнири) е от 30 до 40 мин. преди започване на срещата Ви, което означава, че състава Ви трябва да бъде записан до 40 мин. преди започване на срещата, за да нямате проблем със стартоявия си състав. В интервала от 20 до 40 мин. преди започване на срещата е желателно да не правите промени тъй като могат да настъпят недоразумения в стартовия състав с което, ще е ощетен вашия отбор.
Записването на състави Ви може да става с модула "Запиши своя състав". Веднъж записано може да бъде изтрито ръчно или чрез добавяне на играч в трансферната листа, тогава се изтрива автоматично.

Внимание при наказан играч в стартовите единадесет от записания състав от модула "Запиши своя състав" не се изтрива автоматично, т.е. ако имате наказан в стартовите единадесет в този модул Вие ще загубите служебно.
Ако Вие имате записан състав в модула "Запиши своя състав", но сте сложили други единадесет преди започване на мача, то ще бъде взет състава от "Запиши своя състав".
нагоре


» Настройки

В този раздел на играта имате възможност да променяте името на отбора си, името на мениджъра, да видите до кога сте VIP, да добавите ваша снимка,да активирате модула "Ваканция", автоматично трениране на отбора Ви, повтаряне на последната тренировка, да спрете да активирате и деактивирате получаването на системни съобщения, или да смените паролата си.
нагоре


» Ще отсъствам известно време и искам да замразя отбора си При активиране на опцията ВАКАНЦИЯ отборът Ви се замразява. Особености при активиране на ваканцията са, че отборът Ви няма да получава дневен кредит, нито уменията на играчите ще падат. При логване с потребителско име и парола в отбора, ваканцията се деактивира автоматично.
нагоре


» Моят Отбор > Информация

Мениджър - Показва името на мениджъра
Занимания - Показва в % от максималното допустимо време за тренировка колко сте се занимавали/тренирали/ с вашите играчи
Коефицент - Този коефициент показва общо силата на отбора Ви /сумират се всички умения на целият Ви отбор/
Атака - Показва колко е силна атаката на отбора Ви /според избраните от Вас 11 играчи титуляри, СХЕМА НА ИГРА и СТИЛ НА ИГРА/
Полузащита - Показва колко е силна полузащитата на отбора Ви /според избраните от Вас 11 играчи титуляри, СХЕМА НА ИГРА и СТИЛ НА ИГРА/
Защита- Показва колко е силна защитата на отбора Ви /според избраните от Вас 11 играчи титуляри, СХЕМА НА ИГРА и СТИЛ НА ИГРА/
Победи/ Равни/ Загуби: балансът Ви за текущия сезон
Последни срещи: Последни 5 срещи от първенството

нагоре


» Моят Отбор > Играчи

Играч- показва името и позицията на играча
% - показва общо уменията на играча като цяло ... т.е. средната стойност на всичките му умения
Години- колко възрастен е играча
Когато играча навърши 32 години спадат по 5% от всичките му умения.
На 33 г. уменията спадат с 15%,
на 34г. с 30%,
на 35г. с 40%,
на 36г. с 50%,
на 37г. с 60%,
на 38г. c 70%,
на 39г. c 80%,
на 40г. c 90%,
над 40г. c 95%.

Позиция - каква е позицията на играча
Схема - показва текущата схема на отбора и дали играчите които сте поставили са на правилна позиция спорд схемата
Резерви- поставяте играчите които бихте желали да бъдат резерви
Извън групата/Трансфери - най-важното тук е да знаете, че ако искате да поставите някой играч в трансферната листа то той трябва да бъде извън групата в противен случай няма да можете да го добавите.

* Кликвайки на всеки едни избран от Вас играч може да видите отделните умения на играча, а също така и да го тренирате.
нагоре


» Случайни контузии

Всеки играч може да получи случайна контузия без да е взел участие в някоя среща или тренировка. Този тип контузии са напълно на случаен принцип и никакъв фактор не определя кой играч кога да се контузи.
нагоре


» Моят Отбор > Мачове

Всички резултати от първенството през текущия сезон.

нагоре


» Моят Отбор > Сгради

Стадионът дава възможност да печелите кредит в домакинските мачове от шампионата. От неговия капацитет и показателите на отборите в двубоя зависи приходът от мача. С увеличаването капацитета на стадиона, се увеличават и приходите от домакински мачове. Отбори без иградени стадиони не печелят кредит от домакинските си срещи.
ВАЖНО: При започване на строеж на стадион с капацитет 6000 се спира полагаемия дневен кредит!

Оттук нататък финансите и успеха на отбора ви ще зависят изцяло от вашите мениджърски способности.
С достигането на 5000 капацитет на стадиона се отварят следните възможности:
- право на строеж на Тренировъчен център;
- право на строеж на магазин за фен-артикули;
- право на строеж на Школа за таланти (при условие че вече сте изградили Тренировъчен център);

При достигане 10000 капацитет на стадиона получавате право на строеж на собствена Болница.
При над 15000 капацитет - право на строеж на Паркинг, Хотел, Музей.
нагоре


» Класиране

Временно класиране в групата в която играте. Имате възможност от падащото меню над таблицата да видите всички първенства. Шампион на лигата е отборът завършил на първо място в Група A след изиграване на всичките 30 мача от сезона. Шампионът на лигата и завършилия на втора позиция получават правото да участват в най-престижния турнир в играта "Лига на Шампионите" (ЛШ) отборите класирали се на трето и четвърто място в Група A получават право на участие в турнира "Купа на Шампиони" (КШ). Първите 3 отбора от групи B,C,D след края на сезона преминават в по-горни групи, а заелите последните три места в групи A,B,C изпадат съответно в групи B,C,D.

Награди за първенство:
A група:
1. 50 000к
2. 30 000к
3. 20 000к
4. 18 000к
5. 16 000к
6. 14 000к
7. 12 000к
8. 10 000к
9. 8 000к
10. 6 000к
11. 4 000к
12. 2 000к
13. 1 000к

Б група:
1. 5000к
2. 3000к
3. 2000к
4. 1800к
5. 1600к
6. 1400к
7. 1200к
8. 1000к
9. 800к
10. 600к
11. 400к
12. 200к
13. 100к

За промоция от “D” във “C” и от “C” във “B” група
1. 2000к
2. 2000к
3. 2000к

Определяне на класирането.
При равенство в точките класирането се определя по:
1. Голова разлика
2. Отбелязани голове...
3. Ако има абсолютно идентични голови разлики и класирането оказва влияние за влизане в по-горна група или изпадане , се гледат директните двубои по правилото за гол на чужд терен. Ако и там няма разлика се играе двубой на определена дата за решаване на проблема.
нагоре

Определяне на класирането.

При равенство в точките класирането се определя по:
1. Голова разлика
2. Отбелязани голове
3. Ако има абсолютно идентични голови разлики и класирането оказва влияние за влизане в по-горна група или изпадане , се гледат директните двубои по правилото за гол на чужд терен. Ако и там няма разлика се играе двубой на определена дата за решаване на проблема.
нагоре


» Фонд ПНП

Ако имате недостиг на кредит можете да кандидатствате за помощ от Фонд ПНП от менюто вляво, като: 1.Във фонда да могат да кандидатстват само отбори с регистрация не по-стара от 12 месеца;
2. Във фонда да могат да кандидатстват само отбори които имат в наличност не повече от 5000к, имат завършено 5-о ниво на стадиона и нямат пусната оферта за купуване на играч в момента на кандидатстване;
3.Във фонда да могат да гласуват отбори с минимум 3 месеца регистрация и минимум 5 000к дарение;
4.Отбор спечелил от фонда няма право да кандидатства отново в следващите 6 месеца;
5.Отбор приканващ други отбори да гласуват за него чрез ЛС,автоматично се изключват от гласуването за разпределение на кредита(гласовете,които е получил се анулират) и нямат право да кандидатстват в следващия 1 месец;
6.Сумите за които ще може да се кандидатства са 10 000к,20 000к и 30 000к като взависимост от сумата за която кандидатстваш получените гласове ще се броят по следния начин:

1 глас за отбор кандидатстващ за 10 000к = 3 гласа в общото класиране
1 глас за отбор кандидатстващ за 20 000к = 2 гласа в общото класиране
1 глас за отбор кандидатстващ за 30 000к = 1 гласа в общото класиране
нагоре


» Рейтинг

Рейтингът бива 2 вида:
-"Рейтинг на отбора за тази среща" - активна само за VIP- потребители по време на изиграване на срещата.По време на мач може да пада или да се вдига съответно при вкаран гол или изгонен играч и допуснат гол.Този рейтинг зависи от общите умения на всичките единадесет играча.

-Рейтинг за през всички сезони
Рейтинга се определя спрямо победи, равни, загуби, отбелязани и допуснати голове в мачовете от първенството, а също така и важен фактор за определяне на рейтинга на даден отбор са спечелените от него шампионати или купи.Определя се по следната фомула в началото на новия сезон:
Победа 10 точки, равен 2т., загуба -6т., отбелязан гол 2т., допуснат гол -5т., спечелена титла от първенство 200т., спечелена купа 150т., Лига на шампионите 650т., Купа на Шампиони 400т.,
нагоре


» Купа на лигата

"Купа на Лигата" е турнир между всички отбори в дадена лига. Турнира се играе по схемата на директните елиминации по 1 мач на всеки кръг. Жребият за този турнир се тегли в 23:00ч. Домакинът на срещата се определя чрез жребий. Ако през редовното време двубоят завърши равен се играе продължение, ако и тогава не се излъчи победител се бият дузпи. Носителят на "Купа на лигата" получава правото да играе в турнира "Купа на Шампиони" (КШ). 

Победител: 40 000к
Финалист: 25 000к
Полуфиналисти: 10 000к
Приход от домакински мач :
домакин, ще получава 70% от прихода, а отбора гост 30%. ▲нагоре


» Трансфери

Не можете да правите трансфери, ако не сте мениджър на отбора повече от 14 дни в играта.

Искам да Продам
Можете да добавяте играчи в трансферния списък по всяко време. Максимално можете да добавяте по 10 играча в трансферния списък. Не може да имате по-малко от 16 играча в отбора си. В трансферния списък можете да добавяте играчите намиращи се извън групата Ви на отбора. За да продадете някой играч е необходимо той да бъде минимум 24ч. в трансферния списък. Максимално играчът може да бъде 10 дни в трансферния списък след което, ще бъде прмахнат автоматично.

Искам да Купя
От бутона "ТРАНСФЕРИ" можете да видите всички играчи добавени с трансферния списък.
Когато правите оферта за даден играч е необходимо да имате сумата в наличност.
Ако желаете да се откажите просто кликнете на МОИТЕ ОФЕРТИ и изтрийте офертата която сте направили.

ПРАВИЛА ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ТРАНСФЕРИ
1. Забранява се извършването на трансфери между отбори ползвали един и същи компютър.
2. Забранява се размяната на играчи (ако искате да размените играчи трябва да си продадете играчите на реални цени в противен случай рискувате да бъдете наказани).
3. Цената на сключената сделка за продажба на играч трябва да отговаря на уменията на играча в противен случай се тълкува като нарушение и опит за измама - виж точка 5.
4. Финансовото подпомагане на друг отбор чрез покупко/продажба на играч е забранено.
5. Всеки играч има средна цена към, която трябва да се придържате, като определяща цена е кредита.

нагоре


» Наказания

Наказания за получени жълти/червени картони се вземат под внимание само от мачовете за първенство като оказват влияние върху срещите от останалите турнири. Наказанията за натрупани картони са както следва:

За натрупани 3 жълти картона - 1 мач.
За 5 жълти картона - 1 мач.
За 7 жълти картона - 2 мача.
За 9 жълти картона - 2 мача.
За 10 жълти картона - 3 мача.
За 11 жълти картона - 3 мача.
За 12 жълти картона - 4 мача.
За 13 жълти картона - 4 мача.
За 14 жълти картона - 4 мача.
За 15 жълти картона и повече - 5 мача за всеки следващ жълт картон.

Наказания за Червен картон:
За 1 червен картон - 1 мач.
За 2 червен картон - 1 мач.
За 3 червен картон - 1 мач.
За 4 червен картон - 2 мача.
За 5 червен картон - 2 мача.
За 6 червен картон - 2 мача.
За 7 червен картон и всеки следващ получен 3 мача.нагоре


» Наказателни точки


Наказателни точки се дават на отборите извършили нарушения. Корекността на даден отбор е желателно да бъде 0, което означава, че въпросният отбор не е извършвал измами, псувни и пр.

Кога получавам наказателни точки?
- При отправено обидно съобщение към друг потребител
- При нецензурна обява или обява с обидно съдържание
- При съмнения за игра с повече от 1 отбор
- Опит за измама или основателно оплакване от друг потребител за действията Ви

Наказателните точки по никакъв начин не оказват влияние за развитието на срещите Ви и отборът Ви. Наказателните точки са авторитета и имиджа Ви пред останалите потребители..

нагоре


» Уволнение / изгонване на играчи

Уволнение на играчи - можете да уволнявате играчи, които се намират извън групата. Уволнението Ви струва 1000 кредит.След 34 години играчите НЕ могат да се продават.
нагоре


» Свободни играчи

От тук можете да привлечете супер талант(СТ) в отбора си.
Всеки един "супер талант":
- е с умения между 80%-90% на всички умения
- струват между 550 000 - 650 000 кредит.
- е на възраст между 14-15 години.
нагоре


» Училище за таланти

От този модул можете да произвеждате нови(млади) играчи на възраст от 14 до 18 години.
За да се запознаете с изискванията за вземане на играч от школата е необходимо да имате построено
Училище за таланти след което от бутона Вход в учлището, ще разберете за вашия статус.

До 10 ниво Шанс за възраст 15, 15, 16, 17, 17, 18, 18 умения на играча минимално 30 максимално 50
До 20 ниво Шанс за възраст 14, 15, 16, 17, 17, 18, 18 умения на играча минимално 32 максимално 52
До 30 ниво Шанс за възраст 14, 15, 16, 17, 17, 17, 18 умения на играча минимално 34 максимално 54
До 40 ниво Шанс за възраст 14, 15, 16, 16, 17, 17, 18 умения на играча минимално 36 максимално 56
До 50 ниво Шанс за възраст 14, 15, 15, 16, 16, 16, 17 умения на играча минимално 38 максимално 58
До 60 ниво Шанс за възраст 14, 15, 15, 15, 16, 16, 16 умения на играча минимално 40 максимално 60
До 70 ниво Шанс за възраст 14, 15, 15, 15, 15, 16, 16 умения на играча минимално 42 максимално 62
До 80 ниво Шанс за възраст 14, 14, 15, 15, 15, 15, 16 умения на играча минимално 44 максимално 64
До 90 ниво Шанс за възраст 14, 14, 14, 15, 15, 15, 16 умения на играча минимално 46 максимално 66
До 100 ниво Шанс за възраст 14, 14, 14, 14, 15, 15, 15 умения на играча минимално 48 максимално 68

Шансовете за възраст на играча са описани по следния пример:
Например ако шансовете за възраст са 14, 15, 16, 17, 17, 17, 18 това означава, че играча има шанс да бъде на 14г. - 14.3%, на 15г. - 14.3%, на 16г. - 14.3%, на 17г. - 42.8%, , на 18г. - 14.3%
нагоре


» Приятелски мачове

Приятелски мачове биват два вида:
1.1обикновени приятелски срещи(ОПС)
1.2рейтингови приятелски срещи(РПС)
-1.1За ОПС двубой можете да предизвикате всеки един отбор. От класиране избирате отбора срещу който да играете и му пращате покана за приятелска среща от бутона Предизвикай. Необходимо е той да приеме предизвикателството,за да се изиграе срещата. Домакин на срещата е отбора който изпраща поканата за приятелска среща и заплаща необходимия за приятелската среща кредит(50 кредит). Победителят домакин или гост получават 100 кредит.При равен нищо.
-1.2 РПС ви дават по 0,2 опит на титулярите и по 0,1 опит на смените, също така по 6 умора на титулярите и по 3 умора на смените
нагоре


» "Лига на Шампионите" (ЛШ)

Право на участие в този турнир имат всички отбори завършили на първо и второ място в Група А. Спрямо рейтинга на отбора се определя от коя фаза /квалификации или групова фаза/ да започне участието си даден отбор. Победителите от групите получават право на участие в следващата фаза. Между отборите победители в груповата фаза се тегли жребий. Играе се по схемата на директното елимниране по 2 мача (Домакин, Гост), където важи правилото за гол на чужд терен. Отборите достигнали финала играят 1 мач. Шампионът в този турнир се счита за най-добрия отбор в играта на съответния сезон. Шампионът няма право да участва следващия сезон в този турнир освен ако отново не е шампион на неговата лига.

Приходи
Лига на Шампионите(ЛШ)
Победител - 150 000к
Финалист – 80 000к
Полуфиналисти – 40 000к
Четвъртфиналисти – 20 000к
Осминафиналисти – 10 000к
Групи - 3-то място – 7500к
нагоре


» "Купа на Шампиони" (КШ)

Това е турнир в който имат право на участие отборите завършили на трето, четвърто място в Група А и отбора спечелил турнира "Купа на Лигата" на собствената си лига. Получава се и отбора играл финал за турнира "Купа на Лигата" или този, който е завършил на 5-то място да участва в турнира тъй като ако победителя в турнира "Купа на Лигата" завърши на първо или второ място то той получава правото за участие в турнира "Лига на шампионите". Играе се по схемата на директното елимниране по 2 мача (Домакин, Гост), където важи правилото за гол на чужд терен. Отборите достигнали финала играят 1 мач за определяне на шампиона в този турнир. Шампионът няма право следващия сезон да участва в този турнир освен ако не е завършил на трето или четвърто място през съответния сезон. 

Приходи КШ:
Победител - 90 000к
Финалист – 50 000к
Полуфиналисти – 25 000к
Четвъртфиналисти – 10 000к
Осминафиналисти – 5 000к
нагоре


» Суперкупа на Шампиони(СКШ)

Участват победителите за сезона в турнирите Лига на Шампионите и Купа на Шампиони.Играе се една среща.
Приходи СКШ:
Победител – 75 000к
Загубил - 50 000к
нагоре


» Суперкупа на Шампиони(СКШ)

Участват четирите шампиона от една конференция.Играят се два полуфинала и финал в по една среща.
Приходи СКК:
Победител –60 000к
Финалист – 40 000к
нагоре


» Кредит

Полагаем дневен кредит на отбор 3 000 - това е кредита който всеки отбор, ще получава всекидневно освен ако няма построен стадион с капацитет над 5000 души.
ВАЖНО: Няма точно определен час когато, ще получите кредита.

Тренировка на играч -25 кредит
Тренировка на играч от ДЮШ -15 кредит
Смяна името на отбора -10 000 кредит
Покана за приятелска среща 50 кредит
Победителя от приятелската среща печели 100 кредит


Шампион в конференцията група А 50 000 кредит
Второ място в конференцията група А 30 000 кредит
Трето място в конференцията група А 20 000 кредит
Четвърто място в конференцията група А 18 000 кредит
Промоция в горна група 2 000 кредит /първите 3 отбора от групи C,D/
Шампион в турнира "Купа на лигата" 40 000 кредит
Шампион в турнира "Купа на Шампиони" 90 000 кредит
Шампион в турнира "Лига на шампионите" 150 000 кредит

нагоре


» Левро

Активиране на Ваканция -15 Левро
Дневен разход за автоматична тренировка -3 Левро
Поствяне/Смяна логото на отбора -20 Левро
Поставяне картинка на играч -2 Левро
Добавяне картинка на сграда -1 Левро
Добавяне на обява -2 Левро
Настройки за атоматично приемане на приятелски срещи -2 Левро
Избиране / Редакция на екип -2 Левро
нагоре


» Какво получавате като VIP-потребител?

- отличителен знак навсякъде в играта
- възможност да гледате коефициентите на атака, полузащита, защита на всеки отбор
- възможност да изберете екип на отбора ви
- възможност да добавяте/сменяте снимката на мениджъра и отделните играчи
- публикуване на обяви на главната страница на shampioni.com
- автоматично приемане на приятелски мачове
- възможност да изигравате до 4 приятелски мача на час
- преглед на приятелите ви онлайн във всеки един момент
- при равни други показатели при търсене на трансферна оферта, VIP се показват по-напред
- избор на отличителен цвят за вашия nick в чат-каналите интегрирани в играта
- възможност да гласувате в анкетите, определящи кои от най-интересните предложения за играта да бъдат реализирани по-напред.
нагоре


» Зареждане на Левро-сметката?

Виж повече в раздел как да стана ВИП или купи Левро оттук .
нагоре


» Настройки на сървъра

Максимално дни на играч в трансферния списък след, което се изтрива автоматично 10 дни
Служебна загуба на отбора -5 000 кредит
Наказание за жълт картон -200 кредит
Наказание за червен картон -500 кредит
Опит и умора:
Приятелска среща
- умора 0, опит: 0
Рейтингова приятелска среща (РПС) - умора: 6, опит: 0.2, морал титуляри: 4, морал резерви: 2
Първенство - умора: 6, опит: 0.2, морал титуляри: 5, морал резерви: 1
"Купа на лигата" - 6, опит: 0.2, морал титуляри: 5, морал резерви: 1
"Лига на шампионите" - умора: 8, опит: 0.4, морал титуляри: 7, морал резерви: 2
"Купа на Шампиони" - умора: 7, опит: 0.3, морал титуляри: 6, морал резерви: 2
Националнен отбор - умора: 5, опит: 0.3, морал титуляри: 5, морал резерви: 2

нагоре

 
otbora.com - Футболен Мениджър Версия 1.8
Условия за ползване | За контакти